Glatirameer Koeltas
Deze koeltas kunt u gebruiken voor het vervoeren van uw glatirameeracetaatspuiten op de juiste temperatuur.
Let op, om toegang te krijgen tot de bestelpagina dient u het 5/6-cijferige RVG-nummer op te geven dat u kunt vinden op de verpakking van Glatirameeracetaat Mylan, in de bijsluiter of op www.cbg-meb.nl.
Bewaar voor het gebruik van de koeltas:
  • de koelelementen in de vriezer
  • en de koeltas in de koelkast

Bij gebruik:
Plaats de koelelementen en uw glatirameeracetaatspuiten in de koeltas, zo houdt u uw spuiten gekoeld tijdens het vervoeren.
Let op, lees altijd de bijsluiter. Gebruiker is verantwoordelijk voor de juiste wijze bewaren van glatirameeracetaatspuiten.

Overige informatie:
Normaal gesproken bewaart u uw medicijn in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen licht in de koelkast (2°C - 8°C). U dient uw glatirameeracetaatspuiten nooit in de vriezer te bewaren. Indien de voorgevulde spuiten niet in een koelkast bewaard kunnen worden, kunnen ze eenmalig bewaard worden bij kamertemperatuur (15°C - 25°C) tot maximaal één maand.
Als na deze periode van 1 maand, de glatirameeracetaat voorgevulde spuiten nog niet gebruikt zijn en nog in hun originele verpakking zitten, moeten deze weer bewaard wordenin de koelkast (2°C tot 8°C).

Bestellen:
Bestel de koeltast via onderstaande button. Om toegang te krijgen tot de bestelpagina dient u het 6-cijferige RVG-nummer op te geven dat u kunt vinden op de verpakking van Glatirameeracetaat Mylan, in de bijsluiter of op www.cbg-meb.nl.
GA-2020-0134